Wiland gik fra helt til skurk

For 14 dage siden var Johan Wiland på UEFAs rundens hold og i alle medier efter en sublim præstation i 1-1 kampen hjemme mod Juventus.

Den svenske keeper blev hyldet som FCKs store helt efter det flotte resultat mod de italienske mestre. Men det er som bekendt højt at flyve og dybt at falde. I aftes stod Wiland som skurken, der kostede dyrt, da FCK havde klaret sig flot igennem de første 19 minutter af kampen på Bernabeu. Men Wiland gik helt fejl af et indlæg fra Marcelo, og så takkede Cristiano Ronaldo for den tidlige julegave og bragte Real i front.

Det gav hjemmeholdet en helt anden ro i spillet, hvor fansene ellers var begyndt at pifte af deres yndlinge, og frustrationerne begyndte at blive tydelige blandt megastjernerne.

Men Wilands fejl satte dem i gang på et vigtigt tidspunkt, og det var den svenske keeper alt andet end tilfreds med.

- Der kommer et indlæg, som jeg går fejl af, og så scorer de. Det er jeg selvfølgelig træt af. Det er altid irriterende at lukke mål ind, og så især på den måde. Men jeg ser det ikke som det, der afgør kampen. Men det var en rigtig ærgerlig måde, at de fik det første mål på, sagde Johan Wiland i mixed zone under Santiago Bernabeu.

Wiland er dog godt klar over, at han nok rammer overskrifter og får tildelt en stor del af skylden for nederlaget af FCK-fansene.

- Der vil nok være mange, der mener, at det er min skyld, at vi tabte den kamp, men sådan ser jeg det trods alt ikke. Man kan omvendt sige, at vi også skal score på nogle chancer i den anden ende. Men jeg er træt af, at vi taber 4-0, for jeg synes ikke, at det var fortjent, at de vandt så stort. Men de var utrolig effektive på deres chancer, forklarede FCK-keeperen. Han tager ’skurkerollen med et smil og minder om, hvor hurtigt det går i fodbold efter sin fremragende kamp mod Juventus.

- Sådan er det i fodbold. Det tager jeg med.

Han har med lørdagens 2-3-nederlag til Brøndby og onsdagens klask på Bernabeu lukket syv mål ind i på fem dage, og det er ikke just hverdag for den svenske landsholdsmålmand.

- Nu var det jo tæt på mod Brøndby. Men ellers er det vel rigtig lang tid siden, at der er scoret fire mål mod mig. Men det er svært mod en så god modstander, som dem vi mødte i dag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip