Wilbek indlemmer afbudsspillere i EM-truppen

Der er genvalg til to velkendte navne, Flensburg-danskerne Michael V. Knudsen og Thomas Mogensen. De to spillere har tidligere meldt afbud til landsholdet af forskellige årsager, men nu er de åbenbart klar igen, og landstræneren er parat til at indlemme dem i truppen påny.

Wilbek har tidligere understreget, at han tidligt vil beslutte sig for, hvilke navne der er inde i billedet til EM i januar 2014, som afvikles på dansk grund. Det har han nu gjort med den offentliggjorte bruttotrup.

- Jeg synes ikke, der er nogen grund til at forsøge at bilde spillere ind, at de er i nærheden af bruttotruppen, hvis de ikke er det. Ligesom der ikke er nogen grund til, at spillere skal gå og være i tvivl om deres plads, hvis de er med i truppen. Og så kan vi lige så godt få det på plads og arbejde frem mod at gøre holdet så stærkt som muligt til EM, sagde landstræneren til sporten.dk i begyndelsen af april.

Her er hele den 21 mand store trup, der skal barberes ned til 16 navne inden EM:

Målmænd:

Niklas Landin, Rhein-Neckar Löwen Jannick Green, Bjerringbro-Silkeborg Markus Cleverly, Lugi Lund

Fløjspillere:

Anders Eggert, SG Flensburg-Handewitt Casper U. Mortensen, Bjerringbro-Silkeborg Lasse Svan, SG Flensburg-Handewitt Hans Lindberg, HSV Hamburg

Stregspillere:

Rene Toft Hansen, THW Kiel Jesper Nøddesbo, FC Barcelona Michael Knudsen, SG Flensburg-Handewitt

Forsvarsspillere:

Kasper Nielsen, Bjerringbro-Silkeborg Henrik Møllgaard, Skjern Håndbold Klaus Thomsen. Team Tvis Holstebro

Bagspillere:

Mikkel Hansen, Paris Saint Germain Handball Nikolaj Markussen, El Jaish, Qatar Mads Mensah Larsen, Aalborg Håndbold Rasmus Lauge, Bjerringbro-Silkeborg Thomas Mogensen, SG Flensburg-Handewitt Kasper Søndergaard, Skjern Håndbold Mads Christiansen, Team Tvis Holstebro Markus Mørk. Mors-Thy Håndbold

 

 

 

Dagens Gossip