Wilbek jubler over de danske håndboldherrers niveau

Trods sommerferie-tilstande og fraværet af profiler som Mikkel Hansen og Anders Eggert har der været et meget højt niveau, siden spillerne blev samlet i mandags, og det skaber stor optimisme hos Ulrik Wilbek.

- Vi har haft nogle rigtig gode træninger. Jeg kan ikke huske, hvornår spillerne har været i så god form om sommeren. Normalt er niveauet lidt lavere på det her tidspunkt, men de har været rigtig gode til at træne fysisk, siger Ulrik Wilbek og fortsætter:

- Derfor har vi været rigtig godt kørende til vores træninger. Der bliver virkelig gået til den. Tempoet har været enormt højt, og der er ingen fejl. Det ser rigtig godt ud. Vi har aldrig haft så mange topspillere på så højt et niveau, som vi har lige nu, lyder de store ord fra Danmarks landstræner.

Selvom der stadig er lang tid til EM på hjemmebane i januar, som er næste store opgave for landsholdet, er de danske håndboldherrer allerede begyndt på forberedelserne i denne uge, hvor holdet er samlet for første gang siden VM i Spanien. Og Ulrik Wilbek lægger da heller ikke skjul på, at spillerne allerede nu er til en lille slags eksamen.

- Jamen vi bruger jo den her træningslejr til at se spillerne an og vurdere dem. Og så har vi arbejdet en del med et nyt offensivt forsvar, hvor vi er gået over til en 5-1 formation, siger Wilbek om samlingen, hvor der hver dag har været to timers knaldhård træning i hallen.

Landsholdets træningslejr kulminerer på fredag, hvor holdet spiller træningskamp mod Polen i Jyske Bank Boxen. Det sker i forbindelse med lodtrækningen til EM på hjemmebane, der foregår umiddelbart inden Danmark byder Polen op til kamp. Her er Danmark seedet i første lag, mens Polen er placeret i tredje lag.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip