Wilbek kalder til evaluering efter OL-fiasko

OL i Rio de Janeiro bliver til Dansk Håndbold Forbunds (DHF) store ærgrelse uden dansk deltagelse for kvindelandsholdet.

Efter nederlag til først Rumænien og efterfølgende Montenegro i OL-kvalifikationen er de danske chancer forpasset, og når den værste skuffelse har lagt sig, skal der evalueres.

- Det er klart, at vi alle sammen lige nu er skuffede over, at det ikke gik, som vi håbede i denne weekend - også selv om vi var forberedte på, at det ville blive en overordentlig svær opgave, siger Ulrik Wilbek, sportschef i DHF, i en pressemeddelelse.

Han vil nu samle op på indtrykkene i den kommende tid.

- Nu vil jeg tage en snak med trænerteamet om, hvordan de ser de seneste to ugers samling, lyder det fra Wilbek.

- Dernæst skal vi naturligvis evaluere i DHF-ledelsen i forhold til målsætningerne, og så ser vi frem imod den næste store opgave, nemlig EM i Sverige i december måned.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen havde modtaget en del afbud fra skadede spillere op til, hvilket gjorde betingelserne vanskelige, men især præstationen mod Rumænien fredag var meget skidt.

Søndag spiller Danmark en betydningsløs kamp mod Uruguay. Begge mandskaber må se til fra sofaen, når OL-turneringen begynder til august.

De danske herrer skal i april forsøge at spille sig til OL. Det sker i en kvalifikationsturnering i Herning.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip