Wilbek roste debutant

Klaus Thomsen, der i indeværende sæson var en af de bærende kræfter på Team Tvis Holstebros succesrige tropper, sugede de rosende ord til sig.

- Det er en kæmpe ære at spille på landsholdet. Og at det gik godt i min første kamp i rødt og hvidt, er bare super. Nu håber jeg, at jeg kan bide mig fast. For det er en kæmpe ære at spille på landsholdet, sagde Klaus Thomsen.

Ulrik Wilbek ærgerede sig over, at Danmark kun sikrede sig en fire-måls-sejr.

- Det var tydeligt, at vi var en smule rustne efter ikke at have spillet sammen siden VM (i januar, red.). Havde timingen blot været en anelse bedre, havde vi scoret ti mål mere, sagde Ulrik Wilbek, der gav comeback til stregspilleren Michael V. Knudsen.

- Det var dejligt at være tilbage, og det har været en fornøjelse at deltage i den seneste uges træningslejr på Bornholm. Nu sigter jeg mod EM på hjemmebane. Forhåbentlig bliver jeg udtaget. Men det er ikke noget, jeg tager for givet. Jeg skal de kommende måneder kæmpe for min plads. Desværre kom jeg ikke med til VM. Men tavlen er vasket ren mellem Wilbek og mig. Nu kigger vi begge fremad, sagde Michael V. Knudsen.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip