Wilbek sætter Klavs Bruun på plads: Ikke i orden

Skrevet af admin

23/04/2015

Dagens topnyheder

Bølgerne kan gå højt i vigtige og intense håndboldkampe, men selvom temperamenterne kommer i kog, skal man tænke over, hvad man siger.

Det har Ulrik Wilbek, sportschef for Dansk Håndbold Forbund (DHF), slået fast over for den kommende kvindelandstræner Klavs Bruun Jørgensen, som onsdag aften kaldte en modstander for 'bøsserøv'.

- Det er selvfølgelig uacceptabelt set med DHF-øjne, siger Wilbek til TV2's hjemmeside.

- Jeg har talt med Klavs om det, og han er meget ked af sine udtalelser. Han fortryder det meget, og han har lovet, at det ikke kommer til at ske igen.

Udbruddet kom i slutspilskampen i Boxer Herreligaen mellem Klavs Bruun Jørgensens hold, Team Tvis Holstebro, og Skjern Håndbold og var rettet mod Skjerns Daniel Svensson, som netop havde modtaget et rødt kort for en voldsom tackling.

For Wilbek er der nu ikke så meget mere i den sag, og han er fortsat helt tryg ved at slippe sin kommende kvindelandstræner løs med DHF-logoet på tøjet.

- Det er jeg helt tryg ved. Det er helt fint at være temperamentsfuld, og hans temperament er også en af grundene til, at han blev ansat, siger sportschefen.

Tvis Holstebro tabte kampen mod Skjern og missede dermed muligheden for en plads i DM-semifinalen.

/ritzau/