Will Smith: Utroskab gjorde mig berømt

Skrevet af admin

03/12/2015

Dagens topnyheder

Man siger som bekendt, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Det gælder i særdeleshed for stjerneskuespilleren Will Smith, der som ung fik knust hjertet, men også hul igennem på karriereren, efter sin daværende kærestes beskidte udenomseskapade.

- Da jeg var 15 år gammel, var min kæreste mig utro. Jeg troede simpelthen ikke, at det kunne ske, siger det 47-årige filmikon til magasinet Vanity og fortsætter:

- Midt i den bizarre, psykiske reaktion på sidespringet, tænkte jeg, at modsvaret var at blive den mest berømte entertainer på planeten nogensinde, fortæller den Oscar-nominerede actionhelt.

Utroskaben fandt sted i 1983 og en håndfuld år senere i slutningen af årtiet, var Will Smith på vej mod stjernerne. Han startede som hiphopper, og hans talent stod så lysende klart, at Hollywood hurtigt spottede den speedsnakkende stjerne og tilbød ham hovedrollen i den populære sitcom "Rap fyr i L.A."

- Min daværende kærestes sidespring har senere fået mig til altid at kigge efter mine karakterers psykiske reaktioner. Jeg er faktisk altid på udkig efter det. Jeg tænker altid, hvad mine karakterers traumer baserer sig på, afslører filmstjernen.

I dag har den succesfulde "Independence Day"-stjerne fundet kærligheden på ny og har siden 1997 været gift kollegaen Jada Pinkett Smith, som han har to store børn med.

Fra 24. marts næste år er skuespilleren aktuel i filmen "Concussion", der er den sande historie om den retsmedicinske patolog Bennet Omalu, der gør den grufulde opdagelse, at amerikanske fodboldspillere pådrager sig varige hjerneskader af de hjernerystelser, de af og til får under kampene.

/ritzau/FOKUS