William Kvist: FCK er min sidste klub

Selv om femårskontrakten mellem William Kvist og FC København åbner for, at Kvist kan blive solgt efter den første sæson, så regner William Kvist ikke med, at han kommer til at spille andre steder end i FCK.

Det siger han til Ritzau efter fredagens overraskende skifte hjem til FCK.

- Jeg har skrevet en femårskontrakt, så jeg kan ikke forestille mig andet. Som 35-årig er der nok ikke så meget bud efter mig, så jeg har skrevet kontrakt for resten af min karriere her, og det er det, der er meningen, siger William Kvist.

Midtbanespilleren har spillet 57 A-landskampe for Danmark, og han har tidligere udtrykt, at det efter fire år i udlandet endnu ikke var tid til at skifte hjem igen.

Efter at have trænet med i klubben skiftede Kvist dog mening.

- Jeg har trænet med herude, og jeg har mærket, at FCK er klar til at bygge et nyt mesterhold op, og det vil jeg rigtig gerne være med til. Jeg kender kulturen, og jeg kender alle tingene, så jeg er nok nem at integrere.

- Jeg har brugt sommerferien på at tænke lidt. Jeg har altid gerne villet hjem til FCK, mens jeg stadig har kunnet levere og give en masse. Jeg har tænkt på, om det var i år, næste år eller måske om to år først, siger William Kvist.

Han fortæller, at han glæder sig til at bygge et nyt hold op, hvilket ikke lykkedes i Stuttgart, Fulham og Wigan, som Kvist nåede at repræsentere i udlandet.

- Det, der tænder mig, er mesterskaber, at angribe Europa igen og bygge noget op igen. Det er hovedårsagerne til, at jeg kommer hjem.

- Vi har enormt mange dygtige spillere, men det er også en relativt ung trup. Når vi finder vores momentum og rytme, så bliver vi uhyggeligt stærke, siger William Kvist.

FCK har oprustet kraftigt frem mod sæsonen, hvor klubben også har hentet Peter Ankersen, Kasper Kusk, Benjamin Verbic og Federico Santander.

/ritzau/

Dagens Gossip