William Kvist: Godt gået af Albanien

Landsholdsspilleren William Kvist har store lovord om Albanien, der fredag aften fik 0-0 med hjem fra København i EM-kvalifikationen.

Albanerne fortsætter dermed rækken af bemærkelsesværdige resultater i Danmarks gruppe.

- Vi vil selvfølgelig altid forvente, at vi er bedre end Albanien, men det er flot, at de har slået Portugal og Serbien - godt nok ved skrivebordet - og to gange har fået uafgjort mod os. Det er flot.

- Man må anerkende, at det er dygtigt gjort af dem, men vi er alle sammen ærgerlige over, at vi ikke får puttet en enkelt én i mål, siger William Kvist.

- Vi havde chancer nok til score, men mangler måske lige den sidste skarphed på den sidste tredjedel af banen for at komme til endnu større chancer, siger midtbanespilleren, der ved pausen blev afløst af Jakob Poulsen.

Danmark har trods det uafgjorte resultat fortsat mulighed for at komme til EM, selv om vejen er blevet længere.

Portugal og Albanien har de bedste kort på hånden, men danskerne kan fortsat kæmpe sig med via gruppens tredjeplads. Enten via playoff eller som den bedste treer på tværs af alle kvalifikationsgrupper.

- Der er mange scenarier stadigvæk. Albanerne rakte hænderne i vejret efter kampen, og vi var lidt irriterede.

- Nu har vi en kamp på mandag i Armenien, og den skal vindes. Det er lidt en irriterende følelse, siger William Kvist. /ritzau/

Dagens Gossip