William Kvist: Jeg skal have fundet den rigtige klub

Fremtiden kan hedde Fulham, Stuttgart eller noget helt tredje for William Kvist.

Landsholdsspilleren har ingen anelse om, hvad der skal ske om tre måneder, når Stuttgart-danskerens lejeaftale udløber i Fulham. Men Kvist vil meget gerne ramme rigtigt.

- Jeg kan mærke, at jeg skal have fundet den rigtige klub, som er det rigtige match for mig her næste gang.

- Jeg er lige fyldt 29 år i dag, og det er klart, at jeg gerne vil spille på det højest mulige niveau, hvor jeg kan bidrage mest muligt. Jeg skal have fundet den rigtige klub, siger William Kvist.

Danskeren har fået masser af spilletid de seneste uger i Fulham, men i weekenden var han placeret på bænken af klubbens nye manager Felix Magath.

- Den her date med Fulham passer mig rigtig godt, da vi kan kigge hinanden an og se, om de er glade for mig, og om jeg er glad for dem. Det må vi se på til den tid.

- Normalt er jeg glad for struktur, og at tingene er planlagt, men lige nu passer det mig godt at vide, at når sæsonen en gang er færdig, så må jeg, klubberne og de parter, der er involveret, tage stilling til, hvor vi står henne, siger han.

William Kvist er på kontrakt i tyske Stuttgart frem til sommeren 2015, men han tør ikke gætte på, om han skal retur.

- Det er et godt spørgsmål. Jeg ved det ikke, siger Kvist.

Midtbanespilleren skiftede i 2011 fra FC København til Stuttgart, hvor han hurtigt blev stamspiller. I 2013 røg han i perioder ud på bænken, og derfor kunne det tyde på, at fremtiden ikke er i den tyske klub.

- Jeg vil gerne vælge en klub, som er det rigtige match. Det må jeg bare konstatere, at det var Stuttgart ikke rigtigt - sådan 100 procent.

Selv om William Kvist efterhånden er kommet op i årene i fodboldmæssig forstand, så føler han, at han har flere kontrakter i sig. Han vurderer, at kroppen vil kunne holde små 10 år endnu.

- Min krop har det rigtig godt. Jeg går op i min krop, og den skal nok kunne holde en masse år endnu.

- Jeg har ting, jeg gerne vil opnå endnu, og jeg vil gerne lege lidt mere med de bedste, siger Kvist.

William Kvist var mandag i København for at modtage Betfair Medieprisen, der er stiftet for at hylde sportspersonligheder, der aktivt bruger etablerede medier samt sociale medier og giver deres fans et større indblik i deres liv som topatlet.

/ritzau/

Dagens Gossip