William Kvist og Wigan rykker ned på tredje klasse

29/04/2015

William Kvists klub Wigan må tilbringe næste sæson i den tredjebedste engelske række.

Tirsdag aften rykkede klubben ned uden at spille, da bundkonkurrenten Rotherham vandt sin hjemmekamp med 2-1 over Reading, der ikke havde meget at spille for i tabellen.

Den tidligere U21-landsholdsspiller for England Matthew Derbyshire bragte Rotherham på sejrskurs efter 52 minutter, og seks minutter senere øgede hjemmeholdet til 2-0.

Begge mål blev scoret på Readings danske målmand Mikkel Andersen, der var på et sjældent besøg i startopstillingen.

Trods en sen reducering fra Reading var der ingen hjælp til de andre bundhold.

Ud over Wigan rykker også Millwall ned efter Rotherhams sejr.

William Kvist skiftede til Wigan inden denne sæson. Opholdet har været med blandet succes, og det forventes, at William Kvist ikke følger med Wigan ned i League One.