William Kvist skifter hjem til FC København

Landsholdsspilleren William Kvist skifter hjem til FC København efter fire år i forskellige udenlandske klubber.

Spilleren er netop præsenteret i forbindelse med et fanarrangement i biografen Imperial forud for den kommende sæson, hvor det oplyses, at Kvist har fået en kontrakt, der gælder i fem år.

Kontrakten indeholder dog en klausul, der gør, at William Kvist kan blive købt fri for et aftalt beløb i en afgrænset periode efter den første sæson. Sker det ikke, gælder kontrakten yderligere fire år.

Manager Ståle Solbakken siger, at det var åbenlyst, at holdet behøvede endnu en spiller på den centrale midtbane, hvor klubben i forvejen har Daniel Amartey, Youssef Toutouh og anfører Thomas Delaney.

- Vi ved, hvad William står for, og han ved, hvad vi står for, så det er en rigtig god løsning.

- Vi er i en situation, hvor vi har haft og fortsat har mange skader og mange i en rekonvalensfase og med tilgangen af William, så er vi garderet, så vi er sikre på, at vi altid kan stille med et stærkt centralt forsvar og en stærk central midtbane, uden vi skal gå på kompromis.

- Samtidig er William en person og en spiller med stor national og international succes og erfaring, der kan hjælpe især de unge spillere både på og uden for banen.

- Han vil have en hurtig tilvænningsperiode og skal nu have noget kamptræning. Det starter allerede på mandag for reserveholdet, siger Ståle Solbakken.

William Kvist var selv på scenen i forbindelse med præsentationen, hvor han fremviste trøje nummer seks.

William Kvist kom i sin tid ind på FC Københavns førstehold efter at have været igennem klubbens egen ungdomsafdeling. I sommeren 2011 skiftede han til tyske Stuttgart.

Siden nåede Kvist også at spille for både Fulham og Wigan i England, inden turen nu altså går hjem til København.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip