William Kvist: Tempoet i Premier League er fedt

William Kvist er de seneste uger blevet udfordret på tempoet efter udlejningen til Fulham i Premier League.

Midtbanespilleren fortæller, at spillet går en del hurtigere, end han har været vant til hos Stuttgart i Bundesligaen.

- Jeg kunnet mærke et skifte i tempoet, da jeg i sin tid rejste fra FC København til Stuttgart, og det samme har jeg kunnet mærke denne gang.

- Jeg tror ikke, at vi løber mere end i Bundesligaen, men det går hurtigere, siger William Kvist.

- Bolden bliver spillet hurtigere rundt, der er færre berøringer, mere pres på, og bolden skal hurtigt frem ad banen. Det er mere eksplosivt, og det kan jeg godt lide. Det er rigtig sjovt, fastslår den 29-årige landsholdsspiller, der i 2011 skiftede fra FCK til Stuttgart.

I slutningen af januar blev han udlejet for resten af sæsonen til Fulham. Kvist er foreløbig glad for skiftet til London og hjemmebanen Craven Cottage.

- I min debut løb jeg ind på et vindblæst, gammelt stadion foran tilskuere, der synger anderledes, end jeg er vant til. Det minder lidt om tipslørdag med Tommy Troelsen. Det er fedt for mig på en lidt drenget måde.

- Man kan også godt mærke, at det er verdens største liga med hensyn til traditioner og interessen fra medier. Jeg vil gerne lege med de bedste, og det har jeg fået lov til mod hold som Manchester United og Liverpool, siger Kvist.

Danskerens kontrakt med Stuttgart udløber i sommeren 2015, hvilket betyder, at Kvist muligvis skal tilbage til bundesligaklubben om tre måneder, når lejeaftalen med Fulham udløber.

/ritzau/

Dagens Gossip