William Kvist vil være med til at bygge op i FCK

Landsholdsspilleren William Kvist glæder sig til at bygge noget nyt op i FC København, som han fredag vendte hjem til på en femårig kontrakt.

Det siger han til klubbens hjemmeside.

- Jeg vil gerne være med til at bygge noget op. Jeg tog til udlandet for det samme og prøvede tre gange, uden det lykkedes. Nu kommer jeg hjem til et sted, hvor jeg kan mærke, at der er noget rigtigt spændende på vej. Det vil jeg gerne bidrage til.

- Det har hele tiden været en drøm at vende hjem til FCK, og det er vigtigt for mig, at jeg kan gøre det, mens jeg stadig kan bidrage og give noget. Det føles rigtigt nu. Jeg kommer for at vinde mesterskaber og derfor har jeg lavet en lang aftale på fem år, siger William Kvist.

I udlandet nåede Kvist at spille for både Stuttgart, Fulham og Wigan, men han ser nu frem til at få adresse i den danske hovedstad.

- København er min by. Jeg elsker København, jeg elsker Danmark, og jeg elsker FCK, som jeg har været fan af, siden jeg var otte år. Jeg glæder mig helt vildt til igen at cykle rundt i vores by og spille i Telia Parken, siger William Kvist.

På den centrale midtbane skal FCK's nye nummer seks kæmpe om spilletiden med Daniel Amartey, Youssef Toutouh og anfører Thomas Delaney.

William Kvist kan blive købt fri af FCK efter den første sæson for et allerede aftalt beløb. Sker det ikke, gælder kontrakten i yderligere fire år, oplyser FCK.

/ritzau/

Dagens Gossip