Williams knoklede sig i semifinalen

Serena Williams måtte arbejde lidt mere, end tidligere i French Open, da hun stødte ind i tilbagevendte Svetlana Kuznetsova i kvartfinalen i French Open.

Alligevel kunne heller ikke den stærke russer stoppe 31-årige Williams. Amerikaneren vandt 6-1, 3-6 og 6-3. Det var første gang hun tabte et sæt i årets turnering.

Serena Williams havde ganske vist forholdsvis let spil i første sæt, men som cifrene fortæller, vendte billedet i andet. Her vandt Kuznetsova ikke bare sættet, men også det mentale overtag, som hun bar med ind i det afgørende tredje sæt.

Russeren brød Williams' serv med det samme i tredje sæt, og bragte sig foran 2-0. Kun for at se Serena Williams hive sig selv op ved sine mørke hårrødder og vinde de næste fem partier i træk til 5-2, og siden sættet med 6-3.

Det var også en ekstremt træt amerikaner, som talte til publikum på centre court efter kampen.

- Det var en rigtigt svær kamp, og jeg er meget træt. Kuznetsova spillede godt, men hun har altså også vundet turneringen før, og er en fantastisk spiller. Jeg er meget glad for denne sejr, siger Serena Williams.

Det er 10 år siden, Serena Williams sidst var i semifinalen i Paris.

I semifinalen venter sidste års italienske finalist Sara Errani. Italieneren gik videre efter to meget tætte sæt mod polakken Agnieszka Radwanska, som blev besejret med 6-4 og 7-6.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip