Williams presset af useedet russer i French Open

Topseedede Serena Williams mod useedede Svetlana Kuznetsova. Den kamp om en plads i French Opens semifinale lugtede langt væk af æg og ydmygelse af russeren. Sådan som Williams plejer at udspille sine konkurrenter.

Og efter en 6-1 sejr til Serena Williams i første sæt af tirsdagens duel, var der ikke noget, der pillede ved forventningen om endnu en klokkeklar sejr til den amerikanske indehaver af verdensranglistens førsteplads.

Men det kan nok være, at alle fordomme efterfølgende blev gjort til skamme. For det er meget længe siden, Serena Williams har vaklet så meget på nederlaget rand, som hun gjorde tirsdag eftermiddag i Paris.

Svetlana Kuznetsova kom nemlig stærkt igen og vandt andet sæt 6-3, og alene tabet af et sæt hører til det usædvanlige i øjeblikket, når det handler om Serena Williams.

Nu er Svetlana Kuznetsova ikke helt ukendt med følelsen af at vinde. I dag ligger hun blot nummer 40 i verden, men i 2007 var hun helt oppe på verdensranglistens andenplads, og russeren har faktisk to grand slam-titler på sit karriere-CV. Vundet i 2004 og 2009.

Om det var denne rutine, der kom den 27-årige russer til hjælp mod Williams, er ikke utænkeligt. For Kuznetsova havde virkelig den ellers suveræne amerikaner på krogen.

Men i modgangen viste Serena Williams den mentale vilje og styrke, hun er så kendt for, og efter næsten to timers hård kamp kunne hun trække sig tilbage med sejren på 6-1, 3-6, 6-3.

I semifinalen møder Serena Williams den femteseedede italiener, Sara Errani, der i sin kvartfinale vandt 6-4, 7-6 over den fjerdeseedede polak Agnieszka Radwanska.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip