Williams tavs om skuffelse - reddet af Wozniacki

Den suveræne verdensetter i kvindetennis, Serena Williams, havde i september chancen for blive den første spiller til at vinde alle fire grand slam-turneringer i samme kalenderår siden tyske Steffi Graf i 1988.

Williams vandt sæsonens tre første, men den sidste glippede med det sensationelle semifinalenederlag til Roberta Vinci i US Open.

I bar skuffelse aflyste hun resten af sit turneringsprogram i 2015 og indstillede sæsonen knap et par måneder tidligere end planlagt.

Torsdag er hun tilbage på banen i en showkamp mod Caroline Wozniacki i Jyske Bank Boxen i Herning. På pressemødet forud for kampen havde hun ikke lyst til at tale om skuffelsen, der fik hende til at afblæse resten af sæsonen.

Ud over at hun "ikke havde mistet motivation eller fokus". I stedet overtog Caroline Wozniacki ordet på det fælles pressemøde.

- Folk glemmer hvilken fremragende sæson, hun havde. Det irriterer mig, at der fokuseres på det negative frem for det positive.

- Serena vandt fire grand slam-turneringer i træk, og tre i år, inden hun tabte i semifinalen. Hun har vundet 21 i alt. Det taler for sig selv, lød det fra Wozniacki.

Efterfølgende ville journalisten vide, om det havde været hårdt at komme i gennem skuffelsen, men igen forsvarede Wozniacki sin veninde.

- Jeg tror, vi tager næste spørgsmål, sagde Wozniacki og gav "high-five" til Williams.

Det er andet år i træk, Williams stiller op til showkamp i Herning. Sidste år var det mod serberen Ana Ivanovic.

- Det var en god oplevelse sidste år, så jeg ville gerne tilbage. Sæsonstarten i Australien er ikke langt væk, så det er et godt tidspunkt for mig at spille en kamp på, da jeg ikke har spiller siden september, siger Serena Williams.

/ritzau/

Dagens Gossip