Wilshere sender Arsenal i CL-udbrud med to mål

26/11/2013

Jack Wilshere blev den store helt, da Arsenal tirsdag aften besejrede franske Olympique Marseille 2-0 på hjemmebane i Champions League-gruppespillet.

Den engelske landsholdsspiller scorede begge mål i sejren, så Arsenal fører gruppe F med 12 point for fem kampe.

Jack Wilshere scorede sit første mål allerede i kampens første minut, og i anden halvleg scorede han til slutresultatet.

I første halvleg brændte Mesut Özil et straffespark for Arsenal.

Danske Nicklas Bendtner, som tidligere tirsdag var i fokus på grund af en anholdelse for hærværk, sad på bænken for Arsenal i hele kampen.

Trods sejren og de 12 point er Arsenal endnu ikke sikret avancement fra gruppen.

Både Borussia Dortmund og Napoli har ni point før sidste spillerunde, mens Olympique Marseille er uden point.

Arsenal skal i sidste runde møde Napoli ude, mens Dortmund skal en tur til Marseille.