Wimbledon afviser kritik: Banerne er fine

Otte spillere trak sig med skader fra Wimbledon onsdag. Yderligere to - Caroline Wozniacki og Maria Sharapova spillede videre med skader.

Andenseedede Victoria Azarenka, trak sig før onsdagens kamp, og gav som den første banerne skylden. Hun mente, at banerne var glatte, men kendte ikke andre forklaringer.

Maria Sharapovas besejrer Michelle Larcher de Brito fortalte, at det handlede om, at græs var klippet af, men ikke revet væk, så det lå ovenpå og gjorde banerne glatte.

Det hele afviser de engelske arrangører i en officiel meddelelse.

- Spillerne har trukket sig af forskellige årsager, og nogen har givet udtryk for, at banerne var årsagen. Vi har ingen grund til at tro, at det skulle være tilfældet, lyder beskeden fra arrangørerne.

- Banerne er blevet klargjort på præcis samme metodiske måde som i de foregående år. Det er velkendt, at græsunderlaget er mere saftigt i begyndelsen af turneringen. Vores undersøgelser viser, at banernes beskaffenhed er stort set identisk med sidste år.

- De er så tørre og faste, som de skal være, og vi forventer, at de bliver ved med at have den sædvanlige høje kvalitet, lyder det videre.

Under sin kamp sagde Maria Sharapova til dommeren, at banen var farlig. Men det mener arrangørerne altså ikke.

/ritzau/

 

Dagens Gossip