Winehouse valgte sangene: Far udgiver album

Skrevet af admin

30/07/2014
Tre år efter en tragisk overdosis gjorde en ende på Amy Winehouses karriere, giver den britiske sangfugl stadig musikalske pip fra sig. Nu udgiver sangerindens far, Mitch Winehouse, nemlig sit nye album med numre specielt udvalgt af det nu afdøde popikon. Det skriver Billboard.Den nye plade består af numre, som Amy Winehouse havde valgt ud fra sin fars repertoire, men som ikke kom med på den modne swing-musikers første album "Rush of Love" fra 2011.- Det her er stadig den plade, som Amy hjalp mig med at lave, siger Mitch Winehouse til magasinet.Albummet "But Beautiful", der udkommer den 29. september, sendes ud via hans afdøde datters eget pladeselskab Lioness Records.En del af overskuddet fra albummet vil gå til den fond, som faderen startede efter Amy Winehouses død i juli 2011 til fordel for dem, der rammes af alkohol- og stofmisbrug.- Det her er noget, jeg kan gøre, der vil ære Amys minde og samtidig skaffe penge til den sag, vi tror på, har Mitch Winehouse tidligere udtalt ifølge Billboard.Newspaq

Mest læste i dag

Tre år efter en tragisk overdosis gjorde en ende på Amy Winehouses karriere, giver den britiske sangfugl stadig musikalske pip fra sig.

Nu udgiver sangerindens far, Mitch Winehouse, nemlig sit nye album med numre specielt udvalgt af det nu afdøde popikon. Det skriver Billboard.

Den nye plade består af numre, som Amy Winehouse havde valgt ud fra sin fars repertoire, men som ikke kom med på den modne swing-musikers første album "Rush of Love" fra 2011.

- Det her er stadig den plade, som Amy hjalp mig med at lave, siger Mitch Winehouse til magasinet.

Albummet "But Beautiful", der udkommer den 29. september, sendes ud via hans afdøde datters eget pladeselskab Lioness Records.

En del af overskuddet fra albummet vil gå til den fond, som faderen startede efter Amy Winehouses død i juli 2011 til fordel for dem, der rammes af alkohol- og stofmisbrug.

- Det her er noget, jeg kan gøre, der vil ære Amys minde og samtidig skaffe penge til den sag, vi tror på, har Mitch Winehouse tidligere udtalt ifølge Billboard.

Newspaq