Witherspoon: Det har knust mit hjerte

Skrevet af admin

11/08/2015

Dagens topnyheder

Med en hæsblæsende karriere, to mænd at tage hensyn til og tre børn derhjemme har Reese Witherspoon forrygende travlt med at balancere filmkarriere og familieliv.

I et nyt interview fortæller den 39-årige Oscar-vindende skuespillerinde, at det har krævet benhårde prioriteringer at være både mor og karrierekvinde.

- Ingen gør det perfekt. Jeg tror, at man elsker sine børn af hele hjertet, og derfra gør man det bedste, man kan, erkender "Walk the Line"-stjernen i den kommende udgave af magasinet Southern Living.

Witherspoon har børnene Ava på 15 år og 12-årige Deacon med eksmanden og skuespilleren Ryan Phillippe, mens hun har fået sin yngste søn, Tennessee på to år, med sin nuværende manager-mand, Jim Toth, og det kræver en del planlægning, hvor alt alligevel ikke kan nås.

- Lige nu er jeg meget ked af det, fordi jeg savner min toårige dreng. Min datter er ved at være færdig med sit første år på gymnasiet, mens min søn skal til golfturnering næste weekend, og den håber jeg virkelig ikke at misse, siger Witherspoon, der har travlt med arbejdet.

- Man laver nogle store ofre, og det knuser nogle gange mit hjerte. Men mine børn siger, at de er stolte af det, jeg har opnået, og det betyder alt, understreger skuespillerinden.

Witherspoon er for nylig sprunget ud som forretningskvinde i sit nyoprettede livsstilsunivers Draper James, der er opkaldt efter skuespillerindens bedsteforældre, som har givet hende modet til at kaste sig over endnu et omfattende projekt.

- De var strikse, men utroligt kærlige. Min bedstemor lærte mig at tilbringe tid med sine børn og lytte til deres drømme, fortæller skuespillerinden.

- Jeg håber, de kan se, hvor meget jeg ser op til dem. Jeg tror virkelig på, at de kigger ned på mig og guider mig gennem livet, lyder det fra Witherspoon.

/ritzau/FOKUS