Wolfsburg bekræfter: Bendtner er ude af truppen

Skrevet af admin

16/02/2016

Dagens topnyheder

Den tyske fodboldklub Wolfsburg er i øjeblikket ramt af en del afbud på grund af skader og karantæne. Alligevel er Nicklas Bendtner for anden kamp i træk ikke med i truppen.

I onsdagens Champions League-ottendedelsfinale på udebane mod belgiske Gent er Bendtner udeladt, oplyser lederen af Wolfsburgs kommunikationsafdeling, Barbara Ertel-Leicht.

- Ja, jeg kan bekræfte det (at Bendtner ikke er med i truppen), skriver Barbara Ertel-Leicht i en mail til Ritzau tirsdag eftermiddag.

Da Wolfsburg i lørdags vandt 2-0 hjemme over Ingolstadt, var Bendtner heller ikke med i truppen. I kampen forinden var den danske landsholdsangriber ellers startet inde.

I øjeblikket er Wolfsburgs frontangriber Bas Dost ude med en skade, og tyskerne mangler flere andre stamspillere mod det belgiske mesterhold Gent, der har den danske forsvarsspiller Lasse Nielsen i truppen.

Wolfsburg-træner Dieter Hecking må også undvære førstekeeperen Diego Benaglio, som har pådraget sig en skade i ribbenene, mens stopperen Naldo er i karantæne.

Daniel Caliguiri og Josuha Guilavogui er også ude med skader, så Bendtner, der ikke er meldt skadet, burde på papiret have haft gode muligheder for spilletid.

Wolfsburg vil ikke oplyse, hvorfor Bendtner ikke er med i truppen, men ifølge det tyske fodboldmedie Kicker er det en dårlig indstilling, der har kostet danskeren pladsen.

- Man er trætte af angriberens indstilling, og man ønsker kun spillere, der er dedikerede til det sportslige projekt i klubben, skrev Kicker blandt andet om fravalget af danskeren i lørdags.

Wolfsburg havde inden sejren over Ingolstadt ikke vundet i de seneste syv kampe i Bundesligaen og er derfor skuffende placeret på ligaens ottendeplads.

Onsdagens kamp begynder klokken 20.45.

/ritzau/