Wolfsburg: Bendtner træner med og er ikke skadet

Den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner har ikke været med i truppen hos Wolfsburg i de seneste fodboldkampe, men han er ikke ude med en skade.

Det oplyser leder af Wolfsburgs kommunikationsafdeling, Barbara Ertel-Leicht, torsdag til Ritzau.

- Nej, han er ikke ude med en skade. I øjeblikket træner han sammen med resten af holdet, fortæller Barbara Ertel-Leicht.

Bendtner var onsdag ikke at finde i Wolfsburgs trup til hjemmekampen mod PSV Eindhoven i Champions League, som tyskerne vandt 2-0. Målene blev scoret af angriberne Bas Dost og Max Kruse.

Og i lørdags var han heller ikke med i truppen, da Wolfsburg vandt 4-2 hjemme over Hoffenheim i Bundesligaen. Wolfsburgs mål blev igen scoret af Bas Dost og Max Kruse, som tilmed lavede hattrick.

Hos det danske landstrænerteam er man ærgerlig over, at Bendtner ikke spiller for tiden, fordi der i november venter to afgørende kampe mod Sverige om at komme til EM i Frankrig næste sommer

- Det ærgrer selvfølgelig Morten (Olsen) og mig, at Nicklas ikke får sin kamptræning i øjeblikket. Men det har jo lidt været Nicklas' historie igennem de senere år, at han ikke har spillet kontinuerligt.

- Men vi synes dog - trods alt - at han har præsteret rigtig fint for os. Men det er klart, det selvfølgelig betyder noget for spillerne, hvis de ikke spiller kampe, siger assisterende landstræner, Peter Bonde, til DR.

/ritzau/

Dagens Gossip