Wolfsburg-boss: Bendtner må leve med svær situation

Skrevet af admin

19/05/2015

Mest læste i dag

Landsholdsangriberen Nicklas Bendtner er ikke fundet god nok til Wolfsburgs trup til de seneste to kampe i Bundesligaen.

I stedet for den 27-årige dansker har træner Dieter Hecking foretrukket den kinesiske angriber Xizhe Zhang og holdets topscorer Bas Dost.

I næste sæson risikerer Bendtner at rykke yderligere bagud i angrebshierarkiet, når Max Kruse kommer til fra Borussia Mönchengladbach.

Wolfsburgs sportschef, Klaus Allofs, vil endnu ikke tage stilling til, om Nicklas Bendtner har en fremtid i den tyske klub.

- Det vil give noget snak, men det er ikke nødvendigvis et farvel.

- At Bendtner ikke er lykkelig over situationen, det er klart. Men det må han leve med, siger Allofs til avisen Wolfsburger Allgemeines hjemmeside.

I sin første sæson i Wolfsburg har Nicklas Bendtner scoret fem mål i 28 kampe. Blot syv gange har danskeren været i startopstillingen.

- Den sande Nicklas ser man måske først, når han spiller noget oftere. Han kan skabe bedre forudsætninger for sig selv til træning. Det er også i den retning, at pilen peger i samtalerne med ham, siger Allofs.

Wolfsburg spiller sæsonens sidste kamp i Bundesligaen i denne weekend, når holdet skal på besøg hos FC Köln.

Wolfsburg er sikker på at slutte i top-tre og dermed spille Champions League i næste sæson.

/ritzau/