Wolfsburg finder De Bruyne-afløser i Højbjergs nye klub

Der er fuld gang i transferkarrusellen i tysk fodbold.

Bundesligaklubben Wolfsburg har efter salgene af Kevin De Bruyne og Ivan Perisic til henholdsvis Manchester City og Inter fået masser af penge i klubkassen samt flere huller på den offensive midtbane.

Derfor henter Wolfsburg, der også råder over danske Nicklas Bendtner, den 21-årige tyske landsholdspiller Julian Draxler. Handlen med den offensive midtbanespiller er på plads, bekræfter Wolfsburg.

- Julian har været på vores ønskeliste og efter Kevin de Bruyne-handlen, var handlen mulig at gennemføre. Vi er sikre på, at Julian vil udvikle sig yderlige hos os, siger Wolfsburgs sportsdirektør, Klaus Allofs ifølge AFP.

Det betyder, at den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg får endnu bedre mulighed for fast spilletid i Schalke 04 efter udlejningen fra Bayern München.

Fodboldmagasinet Kicker skriver, at Draxler vil koste Wolfsburg 36 millioner euro (269 millioner kroner). Det vil i så fald være klubbens dyreste indkøb nogensinde.

Tidligere har Juventus også været interesseret i at tilknytte Draxler, men Torino-klubben havde i modsætning til Wolfsburg ikke penge nok til handlen.

Draxler har spillet 15 landskampe for Tyskland.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip