Wolfsburg sælger Bendtner-rival til Inter

Skrevet af admin

31/08/2015

Dagens topnyheder

Der er blevet en offensiv rival mindre at slås om spilletid med for danske Nicklas Bendtner i fodboldklubben Wolfsburg.

Sent søndag aften meddelte den tyske bundesligaklub, at den kroatiske landsholdsspiller Ivan Perisic er blevet solgt til den italienske storklub Inter på en femårig kontrakt.

Perisic er startet inde som kantspiller i angrebet for Wolfsburg i de to første spillerunder, men kroaten var helt udeladt af truppen i weekendens 3-0-sejr over Schalke 04.

Bendtner har været brugt som sen indskifter i de tre første spillerunder, men kan måske se frem til mere spilletid i den kommende tid.

- Jeg har haft en god og succesfuld tid i Wolfsburg. Jeg vil gerne takke Wolfsburgs ledelse for at gøre mit skifte til Italien muligt, siger 26-årige Perisic.

Det er blevet til 18 mål i 70 kampe i Bundesligaen for Perisic, som skiftede til Wolfsburg i 2013.

I sommerens transfervindue har Wolfsburg også solgt offensivspilleren Kevin De Bruyne til den engelske topklub Manchester City.

Hverken Wolfsburg eller Inter har oplyst detaljer om handlen, som der er blevet forhandlet om i månedsvis, men der spekuleres i, at Perisic har kostet 20 millioner euro (149 millioner kroner.

Wolfsburg har hentet syv point i de tre første spillerunder, hvilket rækker til en tredjeplads i Bundesligaen. Borussia Dortmund og Bayern München topper tabellen med ni point.

/ritzau/Reuters