Wolfsburg-stime stopper trods Bendtners lynscoring

22/11/2014

Nicklas Bendtner fortsætter sin målstime, men til gengæld blev hans klubs sejrsstime stoppet.

Den danske angriber blev skiftet ind efter 72 minutter og scorede bare to minutter efter, da Wolfsburg tabte 2-3 til Schalke 04 i Bundesligaen.

Det var Bendtners femte scoring på lidt mere end to uger. Han scorede først to gange i Europa League og fulgte op med yderligere to i Danmarks sejr på 3-1 ude over Serbien for otte dage siden.

Trods scoringen lørdag måtte Wolfsburg se en imponerende stime stoppet. Holdet kom til kampen med otte sejre på stribe i alle turneringer, heraf seks i ligaen.

Schalke 04 gik fra start målrettet efter at ødelægge stimen, og med tre scoringer i de første 25 minutter lignede det en sikker hjemmesejr.

Men inden pausen gav Ivica Olic nyt håb med målet til 1-3, og han lod sig senere udskifte med Bendtner, der prompte scorede. Men mere blev det ikke til.

Trods nederlaget holder Wolfsburg fast i andenpladsen, men nu er holdet syv point efter topholdet Bayern München.