Wolfsburg varmer op til CL-kvartfinale med nederlag

02/04/2016

Wolfsburg fik fredag aften en skrækkelig optakt til mødet med Real Madrid i Champions League i den kommende uge.

Det står klart, efter at Bayer Leverkusen i Bundesligaen sikkert vandt 3-0 hjemme efter en sløj Wolfsburg-indsats.

Sejren bragte Bayer Leverkusen op på 45 point, som rækker til en fjerdeplads, der giver adgang til kvalifikation til Champions League, mens Wolfsburg ligger på ottendepladsen med 38 point.

Der var spillet 27 minutter, da Julian Brandt afsluttede nogle flotte Leverkusen-kombinationer og bragte hjemmeholdet i front 1-0.

Wolfsburg sprudlede langt fra og leverede uopfindsomt spil kampen igennem, og med et kvarter igen sørgede Javier Hernández for, at det blev 2-0.

Den tidligere Manchester United- og Real Madrid-spiller modtog bolden og langt ude fra, drejede han den i mål bag Wolfsburg-keeper Diego Benaglio.

Med 13 minutter igen var det så Vladlen Yurchenko, der bragede bolden i mål til 3-0, efter at Hernández havde lagt den til rette for ukraineren.

Wolfsburgs nederlag kommer efter nogle dage, hvor danske Nicklas Bendtner har stjålet overskrifter i tyske og danske medier. Det skete, da danskeren torsdag blev fritaget fra al træning i Wolfsburg.

Wolfsburg tager onsdag imod Real Madrid i de to klubbers første kvartfinaleopgør i dette års Champions League.