Wolfsburg ydmyger Vestergaard og Bremen med tenniscifre

21/11/2015

Den danske fodboldspiller Jannik Vestergaard og Werder Bremen led lørdag et af den slags nederlag, der gør ekstra ondt.

Midterforsvareren var med i hele kampen, da Werder tabte hele 0-6 ude til Wolfsburg, der havde Nicklas Bendtner på bænken i hele kampen.

Jannik Vestergaard formåede modsat Bendtner at score i tirsdagens 2-2-kamp i København mellem Danmark og Sverige, der sendte svenskerne til EM i Frankrig på Danmarks bekostning.

Lørdag havde den 23-årige dansker imidlertid rigeligt at gøre med at forsvare mod veloplagte Wolfsburg, der kom foran tidligt i kampen.

Det skete efter et selvmål af Werder Bremens Alejandro Galvez.

Kort før pausen scorede hjemmeholdets Max Kruse til 2-0, og scoringerne fortsatte i anden halvleg.

Her scorede Vieirinha, Josuha Guilavogui og Bas Dost, inden Max Kruse sluttede ydmygelsen af med sin anden scoring.

Alt dette kunne Nicklas Bendtner iagttage fra Wolfsburgs bænk. Den danske angriber kom næppe tættere på startopstillingen, eftersom flere af hans angrebskonkurrenter scorede.

Wolfsburg ligger nummer tre i Bundesligaen med 24 point for 13 kampe, mens Werder Bremen er nummer 14 med 13 point.

Andreas Christensen indtog en vigtig rolle, da Borussia Mönchengladbach vandt 2-1 hjemme over Hannover 96, der var uden Leon Andreasen, mens Uffe Bech var med i de første 77 minutter.

Andreas Christensen lagde op til sejrsmålet, der blev scoret af Raffael seks minutter før tid.

19-årige Andreas Christensen fik først blokeret en aflevering, men bolden røg retur til danskeren, der spillede Raffael fri foran mål til 2-1-scoringen.

Gladbach ligger nummer fire med 22 point.

Augsburg overlod sidstepladsen i Bundesligaen til Hoffenheim med en sikker 4-0-sejr ude over Stuttgart.