Woods er vild med British Open

British Open spilles på de såkaldte linksbaner, man ikke finder ret mange steder i verden. De er udfordrende, og det elsker verdensetteren Tiger Woods.

Da Tiger Woods vandt British Open i 2006 på Hoylake-banen, skete det stort set uden brug af golfbag'ens længste kølle, driveren. Og den samme driver-løse strategi kan meget vel komme i brug igen, når han fra på torsdag er med i årets udgave af den britiske major, der i år spilles på Muirfield i Skotland.

- Jeg slog kun et slag med driveren i den uge, siger Tiger Woods ifølge Reuters med henvisning til oplevelsen på Hoylake i 2006, hvor han vandt turneringen med to slags forspring.

- Banen (i Muirfield, red.) er meget lig dengang. Den er hurtig, siger Tiger Woods.

- Jeg har spillet her i tre dage nu, og jeg har kun slået enkelte driverslag. På nogle huller slår man over 250 meter med et firejern, og med tre-jernet kommer man 275 meter. På 17. hul i går (525 meter) slog jeg to tre-jern og endte forbi green. Det herlige ved linksgolf er, at det er forudsigeligt og også uforudsigeligt på samme tid, siger Tiger Woods, der er stor fan af de teknisk krævende linksbaner, man altid spiller British Open på.

- Jeg elsker dette mesterskab. Det er bare herligt, at det er muligt at spille denne type golf. Det kan kun lade sig gøre bestemte steder i verden. Her (i Storbritannien, red.) og muligvis på de australske sandbælte-baner er de eneste steder, hvor vi for alvor kan spille linksgolf, hvor bolden hopper, hvor vi kan forme slagene og være rigtigt kreative, siger Tiger Woods.

På trods af en nu fem år lang tørke uden majorsejre og en albueskade efter US Open er Tiger Woods i godt humør og fuld af fortrøstning før starten på British Open.

Skaden er ikke længere noget problem, og Woods mener heller ikke, han er ramt af, at det nu er fem år siden, han vandt den seneste af sine i alt 14 major-sejre.

- Jeg har det godt med mit spil, og indtil nu har jeg haft et ganske godt år. Jeg har vundet fire turneringer, og selv om jeg ikke har vundet en major i fem år, har jeg flere gange været med fremme og haft chancen. Det skal jeg bare blive ved med, og på et eller andet tidspunkt lykkes det, siger Tiger Woods ifølge Reuters.

I British Open lykkedes det i 2000, 2005 og 2006. Måske lykkes det igen i 2013 for Tiger Woods.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip