Worre færdig som DCU-direktør

DCUs bestyrelse har vurderet, at arbejdet med at arrangere Post Danmark Rundt, der har haft vokseværk i de senere år, hvor flere stjerneryttere har været på deltagerlisten, er blevet så omfattende, at Jesper Worre er nødt til at blive løst fra de administrative opgaver, han har haft som direktør.

- Post Danmark Rundt er en kæmpe succes, men også en enorm event, der kræver masser af ressourcer. Derfor har vi valgt at lade Jesper Worre slippe alle andre opgaver, så han kan fokusere på at gøre vores flagskib endnu bedre, forklarer DCUs formand Niels Sørensen om beslutningen, der et led i en generel optimering af unionens organisation.

Jesper Worre ser frem til, at han nu kan hellige sig arbejdet med at gøre cykelløbet Post Danmark Rundt så godt som muligt.

- Det er ingen hemmelighed, at Post Danmark Rundt er en enormt krævende event. Jeg glæder mig derfor til nu at kunne bruge alle mine ressourcer til at gøre vores cykelløb endnu bedre. Jeg er rigtig glad for, at bestyrelsen har valgt at opprioritere Post Danmark Rundt, der jo er flagskibet i dansk cykelsport, siger Jesper Worre.

Sportschef og landstræner Lars Bonde overtager i første omgang Jesper Worres administrative opgaver i DCU, men unionens bestyrelse arbejder på at finde en permanent løsning, der kan overtage de opgaver, som Worre hidtil har haft ansvaret for.

Dagens Gossip