Wozniacki: Alt er godt mellem Rory og jeg

I weekenden kunne man se en glad og afslappet Caroline Wozniacki, som først var til landskamp i Parken og siden til Vild med dans. Men allerede dagen efter væltede dystre rygter ned over den 23-årige tennisspiller. Annonyme kilder hævede at vide, at Caroline og hendes irske golfkæreste Rory Mcllroy var gået fra hinanden.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Det er langt fra første gang, at medierne spår om stormvejr i Wozniacki og Mcllroys to år lange forhold. Nu har Wozniacki fået nok af rygterne, som hun tager klar afstand fra.

- Jeg er så træt af de rygter. De opstår hver gang Rory og jeg er fra hinanden i et par dage eller ikke skriver på Twitter. Der er intet i det, og fra nu af tror jeg bare, at jeg vil holde mit privatliv privat, siger en lettere irrriteret Wozniacki til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Wozniacki: Berømmelsen udfordrer parforholdet

Og med hensyn til hendes og kærestens forhold garanterer hun, at alt er som, det plejer - nemlig ganske godt. 

- Alt er godt, og så er der ikke meget mere at sige til det, konstaterer hun overfor Ekstra Bladet.       

Det var i går, at den irske avis Independent startede rygterne om rod i parforholdet efter ukendte kilder berettede om, at Wozniacki havde delt et billede af en sovende Mcllroy, og det skulle have skabt så meget ballade, at parret var gået hver til sit.

Dagens Gossip