Wozniacki banket ud i Japan

Semifinalen blev endestationen for Caroline Wozniackis ellers opløftende oplevelse i Pan Pacific Open i Tokyo.

Danskeren tabte i to sæt til tyskeren Angelique Kerber med 4-6 og 6-7.

Alligevel er hun formentlig rimeligt tilfreds med at have spillet en god kamp, hvor hun blot tabte til en modstander, som var lidt skarpere. Angelique Kerber er i finalen uden overhovedet at have tabt et sæt i uges løb.

Caroline Wozniacki fik som i kvartfinalen en skidt indledning på kampen. Inden danskeren nåede at se sig om, var hun bagud med 1-5. Danskeren fik kæmpet sig tilbage og nåede op på 4-5 inden Angelique Kerber servede sættet hjem.

Andet sæt var helt tæt, og det lignede et vendepunktet, da Caroline Wozniacki i eget serveparti bragte sig foran med 3-2. Danskeren kom tilbage fra 0-40 og vandt partiet, som blev meget langt.

Straks efter brød hun Kerbers serv og kom foran 4-2. Dog kun for, at tyskeren brød tilbage og reducerede Wozniackis føring til 4-3.

Spillerne løftede kvaliteten markant i andet sæt med masser af gode dueller. De fulgtes ad til 6-6 og tiebreak, hvor Angelique Kerber alt for let bragte sig foran med 2-0.

Det blev også 3-0 efter en god duel, og så var Caroline Wozniacki for langt bagud. Især fordi Kerber hævede sit niveau endnu en tak, og slog bolden forbi danskeren ganske mange gange.

Danskeren overlevede de første tre matchbolde i kraft af et par gode slag, hvor hun satte boldene helt ude i hjørnerne på banen i Tokyo. Men kampen sluttede på Kerbers fjerde matchbold.

Alt andet lige spillede Caroline Wozniacki en af sine bedste turneringer meget længe. Den oplevelse kan hun tage med til næste uges turnering i Beijing.

Angelique Kerber møder tjekken Petra Kvitova i finalen. Tjekken besejrede Venus Williams med 3-6, 6-3 og 7-6 i sin semifinale.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip