Wozniacki besejrer uortodoks rumæner i Luxembourg

Skrevet af admin

18/10/2013

Mest læste i dag

Inden torsdagens opgør mellem Caroline Wozniacki og Monica Niculescu havde rumæneren endnu aldrig prøvet at vinde et sæt mod den topseedede dansker i de fem hidtidige kampe mellem de to tennisspillere.

Og det har hun fortsat til gode efter matchen, der endte med sejr til Wozniacki på 6-3, 6-2.

Rumæneren gjorde ellers, hvad hun kunne i den intime hal i Luxembourg.

Allerede efter tre partier måtte Niculescu have behandling for en drilsk skulder, men det stoppede ikke verdens nummer 43.

Med sin specielle og meget slicede forhånd holdt hun duellerne gående og ventede på en åbning eller en fejl af Wozniacki.

Men selv om danskeren ikke spillede op til sit allerbedste, så havde hun alligevel fint styr på kampen og undgik at give Niculescu for mange chancer for at komme ind i kampen.

Wozniacki brød en enkelt gang i første sæt, og det var nok. I andet sæt lagde hun ud med at bryde Niculescus første serveparti og var lige ved at bryde det andet også.

Efter en næsten 15 minutter lang fight lykkedes det dog for rumæneren at hive partiet hjem, men det var en stakket frist.

Danskeren var for god til at lade sejren gå sin næse forbi, og dermed er hun klar til kvartfinalen i turneringen.

Her venter Bojana Jovanovski fra Serbien, der godt nok kun er nummer 38 i verden, men som har slået Caroline Wozniacki i de to indbyrdes opgør i år - begge på grus.

Kampen er indtil videre programsat til at skulle spilles klokken 18 fredag.

/ritzau/