Wozniacki-bøddel: Det var tennis på højt niveau

Skrevet af admin

22/01/2015

Mest læste i dag

Hviderusseren Victoria Azarenka slog med sin sejr i to sæt over Caroline Wozniacki torsdag fast, at hun efter et 2014 plaget af skader er tilbage i form ved Australian Open.

Azarenka, der vandt turneringen i 2012 og 2013, var stærkest i en generelt velspillet kamp mellem to veninder og tidligere verdensettere.

- Når du spiller mod en topspiller som Caroline - hun kan stort set alt på banen og giver ikke noget væk - skal niveauet være højt. Vi havde mange lange dueller og spillede tennis af høj kvalitet, siger Victoria Azarenka på et pressemøde i Melbourne.

Hun er særligt tilfreds med, at hun kom langt frem på banen og viste aggressivitet.

- Jeg synes, mit netspil var ret godt. Jeg tog chancer og gik virkelig efter nogle bolde. Det er jeg mest tilfreds med, fortæller Victoria Azarenka.

Hviderusseren er ikke seedet i turneringen, efter at hun i 2014 røg gevaldigt ned af verdensranglisten på grund af sine skader.

Azarenka risikerer nu at ramle ind i den nuværende verdensetter Serena Williams i en kvartfinale, hvis de begge kommer igennem tredje og fjerde runde.

- Det betyder ikke noget, hvornår i turneringen du spiller mod en svær modstander. Jeg accepterer det, uanset hvem der står på den anden side af nettet, siger Azarenka om den på papiret vanskelige lodtrækning.

Efter torsdagens Azarenka-sejr er det nu helt lige i indbyrdes opgør mellem hende og Caroline Wozniacki. Her er begge noteret for fire sejre.

/ritzau/