Wozniacki: Det bliver endnu en hård kamp i kvartfinalen

Det var en storsmilende Caroline Wozniacki, som gjorde status efter onsdagens sejr over russiske Svetlana Kuznetsova ved WTA-turneringen i Eastbourne.

Danskeren, som er nummer fem i verden, blev interviewet på banen lige efter græskampen, som varede to timer og et kvarter.

Nu venter den 27-årige tysker Andrea Petkovic i kvartfinalen. Mens Petkovic er seedet som nummer 10, så er Wozniacki andenseedet i turneringen.

- Det bliver endnu en hård kamp. Hun har haft en rigtig god sæson. Vi har mødt hinanden flere gange, men lige nu er jeg bare glad for at være i kvartfinalen, siger Wozniacki.

Danskeren fører 4-1 i indbyrdes kampe mod Petkovic, som dog trak sig i det ene af opgørene. Wozniacki vandt senest over Petkovic ved sidste års US Open.

Wozniacki smed torsdag en føring på hele 5-1 i første sæt mod Kuznetsova, men hun endte med at vinde det underholdende opgør med sætcifrene 6-7, 6-3, 6-1.

- Jeg var foran 5-1 i første sæt, og jeg havde en sætbold, men jeg tog den ikke. I andet sæt kom jeg også foran, og jeg ville ikke gentage fejlen fra første sæt. Og det gjorde jeg heller ikke.

- Jeg servede bedre og forsøgte at ramme boldene tidligt, og vi havde nogle gode dueller. Det handler om at få momentum, men Svetlana er en fantastisk spiller og har gode hænder.

- Det er altid underholdende at møde hende. Hun er en god og sjov pige, siger Wozniacki.

Topseedede Petra Kvitova har trukket sig fra turneringen i Eastbourne, så Wozniacki er den bedst seedede spiller.

/ritzau/

Dagens Gossip