Wozniacki efter nederlag: Små ting gjorde forskellen

Det var marginalerne, der betød, at Caroline Wozniacki tirsdag blev sendt hjem fra Sydney med et nederlag i to sæt til tjekken Lucie Safarova.

Det siger den danske tennisspiller, der er tilfreds med indsatsen i WTA-turneringen Apia International, hvor hun kun nåede to kampe og dermed røg ud efter blot anden runde.

- Det kunne være gået begge veje. Jeg havde sætbolde i andet sæt, som jeg ikke udnyttede, og Lucie spillede virkelig godt, siger danskeren efter kampen, der endte 6-4, 7-6 til tjekken.

Den 23-årige dansker var foran 3-0 i første sæt, mens parterne fulgtes ad i hele andet sæt, der blev afgjort i et tiebreak. Her havde danskeren fire sætbolde, men fik ikke lukket sættet.

- Det var uheldigt. Jeg føler, at jeg gjorde det rigtige. Måske kunne nogle af returneringerne have været bedre, indrømmer danskeren.

Hun ser dog lyspunkter i forhold til sejren i første runde over tyske Julia Görges mandag.

- Jeg synes, at jeg spillede bedre end i går. Det er svært, når man ikke har spillet i lang tid, og så med det samme skal spille på højt niveau, men jeg synes, at det gik godt i dag.

- Det var små ting, der betød, at jeg ikke vandt første sæt eller andet sæt, siger hun.

Turneringen i Sydney var danskerens første i år. Hun måtte melde fra til Brisbane International med en skulderskade i servearmen, men den volder ikke længere problemer, siger hun.

- Jeg mærker ikke noget til den, og jeg har følt mig godt tilpas de sidste par dage, så det er godt, lyder det fra Wozniacki.

I næste uge går årets første gram slam-turnering i gang i Melbourne. Og selv om det kun er blevet til to kampe inden afgangen til Australian Open, er Wozniacki ikke bekymret.

- Jeg har fået et par kampe i benene, og jeg er godt på vej, siger verdens 10.-bedste tennisspiller.

/ritzau/

Dagens Gossip