Wozniacki efter sejr: Vidste jeg var bedre end hende

Bagud 1-4 og nede med et dobbelt servegennembrud. Caroline Wozniacki var godt på vej til at tabe første sæt til den upåagtede kineser Zheng Saisai, men danskeren kom godt igen og vandt 12 af de 13 sidste partier og dermed kampen 7-5, 6-0.

Selv nåede hun ikke at blive bekymret over det svage udlæg.

- Jeg synes, jeg reagerede fint på det. Jeg sagde til mig selv, "du er bedre end hende" og kom godt tilbage. Jeg pressede hende mere og fik lidt mere margen på mine slag, forklarer Caroline Wozniacki.

Men hvad var så forklaringen på, at hun kom til at se dårlig ud mod en modstander, der siden hen virkede ganske harmløs?

- Jeg var lidt nervøs og blev brudt i første parti, og det var svært at bryde tilbage lige efter. Jeg havde svært ved at se noget for solen i den ene ende af banen.

- Heldigvis fik jeg brudt tilbage og blev mere stabil i mit spil. Jeg skulle lige blive lidt opvarmet, men da jeg først kom i gang, havde hun ingen chance. I anden sæt havde jeg fuld kontrol.

- Jeg gjorde det lidt svært for mig selv, men det vigtigste er at komme videre. Det er sejren, der tæller, lyder det fra den femteseedede dansker.

Hun har i optakten været ramt af en rygskade, der fik hende til at trække sig i Eastbourne. Hun stod over træningen lørdag og søndag, men hun mærker ikke længere noget til skaden.

- Den havde det helt fint, beroligede hun.

Nu venter i anden runde tjekken Denisa Allertova, der tirsdag aften slog landsmanden Katerina Siniakova i tre sæt.

- Det er igen en modstander, jeg ikke har mødt før.

Nu venter formentlig videoanalyse af tjekken og træning onsdag, inden kampen mod tjekken skal spilles på torsdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip