Wozniacki efter skade: Kæmper sig tilbage

En skade i starten af april satte den danske tennisspiller Caroline Wozniacki til tælling.

Den 25-årige odenseaner meddelte på sin Instagram-profil, at skaden tvang hende til at melde afbud til både Fed Cup med det danske tennislandshold samt en WTA-turnering, der starter 18. april i den tyrkiske by Istanbul.

- Lægen har beordret mig til at tage en pause, men jeg er snart tilbage, skrev hun til billedet af sin fod, der var ved at blive indbundet i bandage.

Men fredag aften lagde den hårdtslående dansker så et nyt foto op på det sociale medie, og her tyder det på, at Wozniacki er ved at komme sig.

På billedet, der er taget i eksotiske opgivelser på en strand, går Wozniacki ude i vandkanten med støtte fra en person om sin skulder.

- Babyskridt, skriver den tidligere verdensetter kortfattet til billedet, hvor hun har tilføjet hashtagget "rehab".

Skaden kommer blot fire måneder inden, at Wozniacki sammen med resten af det danske tennislandshold skal deltage i sommerens OL i brasilianske Rio de Janeiro.

Reglerne lyder, at en spiller skal stille op for landsholdet tre gange mellem hvert OL - det vil sige tre gange på fire år - for at få lov at komme med til OL, fortalte direktøren for Dansk Tennis Forbund, Sune Irgens Alenkær, til TV 2 SPORT i starten af april.

- Lige nu ved vi ikke, hvad det får af konsekvenser i forhold til OL. Men det her er jo force majeure. Hun er blevet skadet til træning, fortalte han til mediet.

- Vi sætter os ned og får en snak med Det Internationale Tennisforbund. Det er klart, at vi håber på en dispensation, sagde han til TV 2 SPORT.

Se Wozniackis billede her: https://www.instagram.com/p/BEO6bxeEH3N/?taken-by=carowozniacki

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip