Wozniacki er klar til tysker efter sejr over teenager

07/01/2015

Caroline Wozniacki er klar til kvartfinalen ved WTA-turneringen i Auckland. I anden runde slog hun den 18-årige Taylor Townsend fra USA med cifrene 6-1, 7-6.

Første sæt kom i hus uden problemer, mens danskeren måtte kæmpe hårdt for at hive andet sæt og kampen hjem.

Amerikaneren er kendt som en aggressiv spiller, der går efter sine slag, men den taktik virkede ikke i kampens første del.

Townsend begik alt for mange uprovokerede fejl og så ud til at miste troen på at skabe overraskelsen.

Teenageren holdt sit første serveparti til 1-1, men så tog danskeren ellers fat. Wozniacki vandt 12 point på stribe, og de tre rene partier gav føring på 4-1.

Favoritten misbrugte sine første tre sætbolde, men hev alligevel sættet hjem med 6-1 på bare 25 minutter.

Wozniacki kom også fint fra start i andet sæt med servegennembruddet til 2-1, men så fik Townsend fat i spillet, mens danskeren blev passiv.

Townsend tog fire partier på stribe til føring 5-2. Wozniacki reducerede til 4-5, men ved denne stilling spillede amerikaneren sig frem til tre sætbolde, som hun misbrugte. I stedet holdt Wozniacki serv til 5-5.

Da begge holdt serv efterfølgende, måtte sættet afgøres i tiebreak. Her var Wozniacki stærkest og vandt 7-4. Hun lukkede kampen med et servees.

I kvartfinalen skal Wozniacki møde den 26-årige tysker Julia Görges, der vandt sin kamp i anden runde over tjekken Lucie Hradecka med 6-3, 7-5.

De to har mødt hinanden seks gange tidligere med tre sejre til hver som udfaldet. Görges rangerer aktuelt som nummer 75 i verden.

- Vi har haft nogle hårde kampe mod hinanden. Hun har en god serv og en stærk forhånd, siger Wozniacki i det efterfølgende sejrsinterview på banen.