Wozniacki er yderst tæt på et komme i top 10

Det var Caroline Wozniackis mål at kravle op i top-10, inden 2012-sæsonen er slut, men trods søndagens WTA-titel i Moskva må danskeren vente lidt endnu.

Franske Marion Bartoli er fortsat nummer 10, mens Wozniacki beholder pladsen som nummer 11. Den 22-årige tidligere verdensetter er nu kun sølle 55 point fra Bartoli.

Wozniacki går også glip af kvindernes sæsonfinale WTA Championships i Istanbul, som hun har deltaget i de seneste par år. Kun de otte bedste i verden er med i den turnering.

Til gengæld skal Wozniacki deltage i Tournament of Champions i Bulgarien, som er en turnering for denne sæson titelvindere på WTA Touren.

- Det er klart, at det er alles mål at spille WTA Championships. Men at kvalificere sig til Sofia med sejren i Moskva er også storartet. Jeg har aldrig deltaget i Tournament of Champions før.

- Det bliver sjovt og interessant - og en god afslutning på sæsonen, siger Wozniacki ifølge DR.

Bartoli har i øvrigt ikke vundet en turnering i denne sæson, så hun kommer kun med, hvis hun får tildelt et wildcard.

Uanset hvad kan Wozniacki med et godt resultat i Bulgarien stadig nå top-10. Turneringen i Sofia begynder 30. oktober.

Der var kun en ændring i kvindernes top-10. Tyske Angelique Kerber avancerede til femtepladsen og sendte tjekken Petra Kvitova ned på sjettepladsen.

Hviderusseren Victoria Azarenka er fortsat suveræn nummer et foran russeren Maria Sharapova, amerikaneren Serena Williams og polakken Agnieszka Radwanska.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip