Wozniacki får ønskemodstander i hardcourt-åbner

Det bliver verdensranglistens nummer 60, der bliver Caroline Wozniackis første modstander i den amerikanske hardcourt-sæson.

Mens Wozniacki er topseedet og sad over i første runde af Bank of the West Classic i Stanford, var Varvara Lepchenko ude i tre sæt for at besejre kroaten Mirjana Lucic-Baroni og dermed sikre sig adgang til at møde Wozniacki i 1/8-finalen.

29-årige Lepchenko vandt 3-6, 6-2, 7-6 efter mere end to timers spil.

For Wozniacki er der tale om en ønskemodstander. I spillernes fire første indbyrdes møder har danskeren vundet hver gang. To af opgørene er ligeledes spillet på hardcourt-underlag.

På trods af at være født i Uzbekistan spiller Varvara Lepchenko under det amerikanske flag. Hun har været professionel siden 2001, men karrierens første 14 år er endt uden WTA-titler. Til sammenligning har Wozniacki 23 turneringssejre.

Vinder Caroline Wozniacki over Lepchenko, skal danskeren formentlig møde Andrea Petkovic, der er nummer 17 på verdensranglisten, i kvartfinalen.

Det er et afbud fra Serena Williams, der har gjort Wozniacki til topseedet i Stanford, hvor danskeren i øvrigt ikke har været med før. Turneringen fungerer som en opvarmningsturnering til US Open.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip