Wozniacki får overkommelig modstander i sæsonåbner

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki burde umiddelbart have gode muligheder for at spille sig langt i WTA-turneringen ASB Classic i New Zealand.

Den tredjeseedede dansker skal i første runde møde Danka Kovinic fra Montenegro.

De to har aldrig spillet mod hinanden tidligere, og den 21-årige montenegriner har aldrig før vundet en WTA-turnering. Hun er placeret som nummer 57 på verdensranglisten - Wozniacki er nummer 17.

Spilletidspunktet kendes endnu ikke, men turneringen begynder mandag.

Holder seedningerne, skal Wozniacki i anden runde møde japaneren Misaki Doi, mens belgieren Alison Van Uytvanck venter i en eventuel kvartfinale. Ingen af de to har Wozniacki tidligere spillet imod.

Hvis sidste års finaledeltagelse ved turneringen i Auckland skal gentages, skal danskeren muligvis først besejre Ana Ivanovic i semifinalen. Serberen ligger nummer 16 på verdensranglisten og har slået Wozniacki fem gange i deres syv hidtidige opgør.

Venus Williams, der er topseedet i kraft af sin placering som nummer syv på verdensranglisten, kan vente i en gentagelse af sidste års finale.

Her tabte Wozniacki i tre sæt.

Efter turneringen i New Zealand venter årets første grand slam, Australian Open, der spilles i Melbourne i de to sidste uger af januar.

2015 blev en skuffende sæson for den tidligere verdensetter fra Danmark, hvor en række dårlige resultater sendte hende ud af verdens top-ti.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip