Wozniacki får ros af sin overkvinde trods tennislektion

6-0 og 6-4 lød sejrscifrene på, efter at hviderusseren Victoria Azarenka havde pryglet Caroline Wozniacki ud af WTA-turneringen i Cincinnati.

Men trods uddelingen af et såkaldt "æg", og den femte sejr på stribe i indbyrdes opgør, var Azarenka ikke sen til at rose sin danske modstander og veninde.

- Hun er den type spiller, som man bare ikke kan slå 6-0, 6-0. Du ved, hun kommer igen og vender spillet, lyder det efter kampen fra hviderusseren ifølge TV2 Sport.

- Hun begyndte at spille mere aggressivt i andet sæt. Det blev bestemt hårdere og hårdere at spille, siger Azarenka.

Det lykkedes da også danskeren med en kort opblomstring at bringe sig foran 3-0 i andet sæt, men herefter skruede Victoria Azarenka igen op for tempoet og tog seks af de næste syv partier.

Wozniacki havde faktisk hele 11 breakbolde i andet sæt, men kun en enkelt gang i begyndelsen lykkedes det at bryde.

Den 26-årige dobbelte Australian Open-vinder var imidlertid mindst et niveau over Wozniacki natten til torsdag, og hun var da også godt tilfreds med sin egen indsats - især i første sæt.

- Jeg følte, at jeg gjorde det virkelig, virkelig godt og spillede mit eget spil i første sæt, siger hun.

Årets sidste grand slam, US Open, begynder 31. august i New York, og turneringen i Cincinnati var næstsidste opvarmning for Wozniacki.

I stedet for en god optakt endte det altså med et exit efter blot én kamp ligesom i de to foregående turneringer for hende.

Sidste chance for en god oplevelse er i næste uge, hvor hun deltager i New Haven. Det er en turnering, hun har vundet fire gange tidligere.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip