Wozniacki får svær lodtrækning trods Sharapova-afbud

Caroline Wozniacki fik kun enkelt kamp ved denne uges WTA-turnering i Stanford, men allerede i næste uge får hun chancen for at revanchere sig.

Det meste af verdenseliten er samlet i Toronto for at spille Rogers Cup. Dog ikke russeren Maria Sharapova, der fredag trak sig med en skade.

Det fik straks indvirkning på Wozniackis lodtrækning, i det danskeren gik fra at være femteseedet til at blive seedet som nummer fire og altså en plads i semifinalen.

På papiret kan det give en nemmere kvartfinale til Wozniacki. Holder seedningen, bliver kvartfinalen et møde med serberen Ana Ivanovic, der nu er seedet fem.

Wozniacki fik dog en potentiel hård lodtrækning til de første runder. Hun er oversidder i første runde, hvorefter enten Eugenie Bouchard fra Canada eller Belinda Bencic fra Schweiz venter i anden runde.

Begge befinder sig lige uden for top-20 i verden. Bouchard hamrede i gennem til top-10 sidste år, hvor hun nåede finalen i Wimbledon, men i år har hun haft svært ved at finde topformen.

Avancerer Wozniacki til tredje runde, kan modstanderen meget vel blive Venus Williams fra USA, som Wozniacki har tabt til i alle syv indbyrdes opgør.

Serena Williams er topseedet i turneringen. Hun er en potentiel modstander for Wozniacki i semifinalen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip