Wozniacki færdig i første runde i Stuttgart

Der er 125.000 dollar (717.000 kr.) til vinderen af Porsche Tennis Grand Prix, der spilles i Stuttgart i denne uge. Og så lige en af sponsorens sportsvogne oveni.

I et afgiftsplaget land som Danmark er en lækker sportsvogn i sidegevinst næsten det største at vinde, men Caroline Wozniacki behøver ikke gøre plads i garagen til en lille rap sag fra den tyske bilproducent. For danskeren er allerede færdig i turneringen efter nederlag til spanske Carla Suarez Navarro.

Nummer 23 i verden vandt 7-6, 6-1 efter en langtrukken affære, der strakte sig over en time og 50 minutter.

Det begyndte ellers forrygende i sæsonens første grusturnering for Danmarks nummer 10 på verdensranglisten. Efter et hurtigt break førte Wozniacki 3-0 på bare ti minutter. Men så vågnede den lille spanier.

Navarro vandt de næste tre partier, og herfra blev det en lang kamp for begge spillere for at forsvare egen serv frem til den næsten uundgåelige tiebreak, som spanieren hev hjem med 7-6 (8-6) efter en time, ti minutter og 17 sekunders spil.

Caroline Wozniacki vil dog nok tænke tilbage til 8. parti, hvor hun havde to breakchancer og kunne være kommet foran 5-3. Men i stedet udlignede spanieren til 4-4.

Efter det lange og udmarvende første sæt, fornemmede man, at den, der vandt det tætte første sæt, ville komme ud med det psykologiske overtag. Og det kom også til at holde stik.

Den 24-årige Carla Suarez Navarro greb første chance for at bryde Caroline Wozniackis serv og bringe sig foran 2-0 i andet sæt. Og derfra var det bare at køre kampen hjem på cruise control for Navarro mod en opgivende Wozniacki, der tabte andet sæt 6-1 på knap 40 minutter.

Med sejren til den 162 cm høje spanier fra Gran Canaria, kan hun fortsat drømme om at drøne rundt på ferieøen i en Porsche, mens Caroline Wozniacki kan tage toget hjem til bopælen i Monaco, mens hun tænker over, hvordan hun kan forbedre sit spil på gruset, inden French Open begynder på Roland Garros om en måned.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip