Wozniacki fik vendt kampen: Jeg måtte stramme mig an

Sejrscifrene efter Caroline Wozniackis kamp i anden runde i Australian Open tyder på en svingende præstation fra danskeren side.

Danskeren vandt 6-0, 1-6, 6-2 over amerikanske Christina McHale. Og andet sæt gav da også Wozniacki noget at tænke over.

Efter et stort set fejlfrit første sæt med kun tre uprovokerede fejl havde hun pludselig lavet 14 i andet sæt alene.

- Du bliver nødt til at tænke over, hvad du kan gøre anderledes, tage lidt mere tid mellem pointene og virkelig stramme dig an og serve og returnere godt, siger tennisspilleren efter kampen, hvor hun i alt lavede 29 uprovokerede fejl - et højt antal for danskeren.

En rutsjebanetur som denne kamp er dog ikke unormal, mener hun.

- Sådan er tennis en gang imellem. Det betyder ikke noget, om du vinder første sæt nemt. Andet sæt behøver ikke være nemt af den grund.

- Jeg startede godt, pressede hende og servede godt, og hun fik ikke meget tid. I andet sæt kom jeg et skridt længere bag baglinjen, og det gjorde, at hun fik mere tid, og hun gik ind og pressede mig, og pludselig vendte kampen.

- Men jeg er glad for den måde, jeg formåede at vende kampen, siger Wozniacki.

Wozniacki er taknemmelig for, at hun spillede sin anden kamp i grand slam-turneringen på den store Rod Laver Arena. Det betød nemlig, at hun spillede under tag i stedet for under en stegende sol.

- Det var rigtig rart at spille med taget på. Det var helt klart lettere end at spille i de 44-45 grader, som de spillede i ude på banerne, siger den 23-årige dansker.

Forinden havde den russiske topspiller Maria Sharapova kæmpet for sin sejr over Karin Knapp i tre en halv time i bagende sol.

Undervejs blev det besluttet at rulle taget over arenaen. Andre kampe måtte udskydes på grund af varmen.

/ritzau/

Dagens Gossip