Wozniacki føler sig tryg med sin nye træner

Det blev kun til to kampe ved WTA-turneringen Apia International i Sydney for Caroline Wozniacki, men optakten til den første grand slam-turnering Australian Open er alligevel gået godt.

Samarbejdet med den nyansatte træner Thomas Högstedt har været udbytterigt, og det lover godt for resten af sæsonen, mener den danske tennisspiller.

- Det går godt. Thomas er meget entusiastisk, og han ved virkelig, hvordan han skal motivere mig. Det er gået godt i optakten til sæsonen.

- Vi begyndte tidligt i år, og jeg havde ikke særlig meget ferie. Jeg føler mig tryg i træningen, som er gået virkelig godt, siger Wozniacki.

Den svenske træner har forsøgt at ændre lidt på spillestilen, og selv om Wozniacki tirsdag tabte til tjekken Lucie Safarova, så er der masser af positive indtryk.

- Jeg skal hele tiden prøve at forbedre mig. Jeg skal prøve at være tættere på baglinjen og putte pres på modstanderen uden at lave for mange uprovokerede fejl.

- Jeg har fået lidt nye input og en lidt anderledes måde at starte sæsonen på. Det har fungeret helt fint indtil videre, og forhåbentlig kommer det også til at gøre det i fremtiden, siger verdensranglistens nummer 10.

Ansættelsen af Thomas Högstedt betyder, at farmand Piotr Wozniacki ikke længere skal træne datteren, men familien vil stadig være tæt på hende ved flere lejligheder i det kommende år.

- Jo, de rejser med mig en gang imellem. Jeg synes altid, at det er rigtigt rart at have dem ved min side.

- Jeg har altid været meget tæt på min familie, så jeg kan godt få lidt hjemve, så derfor er det rart at have nogen sammen med mig - især til nogle af de store og sjove turneringer, siger Wozniacki.

Familien Wozniacki vil blandt andet være samlet ved Australian Open, som går i gang i næste uge.

/ritzau/

Dagens Gossip