Wozniacki fyrer svensker og hyrer dansk træner

Caroline Wozniacki har ansat danske Michael Mortensen som sin nye træner, skriver Ekstra Bladet.

Han har indtil videre sagt ja til at træne den danske tennisspiller frem til den store Premier-turnering i Miami i sidste halvdel af marts.

Dermed skal han være træner for Wozniacki i foreløbigt fire turneringer - Qatar, Dubai, Indian Wells og så altså Miami.

Læs også: Wozniacki fyrer træneren - igen

Michael Mortensen flyver mandag til Dubai, hvor tennisspilleren befinder sig i øjeblikket. Og her vil han tage en snak med både Caroline og Piotr Wozniacki om samarbejdet:

- Kortene skal lægges på bordet, så vi taler samme sprog og sikrer, at vi har de samme tanker om Carolines fremtidige udvikling, siger Michael Mortensen til Ekstra Bladet.

- Hun skal også gøre op med sig selv, i hvilken retning hun gerne vil gå som spiller. Det er vigtigt, at hun gør sig nogle tanker om det, så vi kan arbejde i samme retning, fortsætter han.

Michael Mortensen var træner for den kinesiske topspiller Li Na, da hun i 2011 vandt French Open.

Nyforlovet Wozniacki: Den bedst tænkelige start på året

Forgængeren Thomas Högstedt fik kun tre måneder på posten som Wozniackis træner. Svenskeren nåede dermed at stå ved sidelinjen ved to turneringer - heriblandt årets første grand slam, Australian Open.

- Allerede før Australian Open vidste vi, at det samarbejde næppe ville holde over længere tid. Caroline nød det ikke, men hun var villig til at give det et forsøg mere, sagde John Tobias, Wozniackis manager, til Ekstra Bladet om fyringen.

Den danske tennisspiller er i det meste af sin karriere blevet trænet af sin far, Piotr Wozniacki. Hun har tidligere givet trænerne Ricardo Sanchez og Thomas Johansson sparket.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip