Wozniacki: Glæder mig til Wimbledons græs

Ganske vist var det en skuffet Caroline Wozniacki, der mødte pressen, efter hun i French Opens anden runde havde tabt 6-7 3-6 til Bojana Jovanovski.

Men selvom det heller ikke blev denne gang, at den 22-årige danske tennisspiller fik drømmen om en Grand Slam-triumf realiseret, var humøret ikke dårligere, end at hun havde overskud til at kigge fremad i turneringskalenderen.

- Nu ser jeg frem mod Wimbledon. Jeg elsker at spille på græs. Forhåbentlig kan hård træning de næste uge bringe mig i så god form, at jeg klarer mig godt derovre, sagde Caroline Wozniacki.

I nederlagets stund så hun med kritiske øjne på sin præstation.

- Jeg kommer for langt bag linjen og får ikke nok dybde nok i mine returneringer. Det straffede hun mig for, sagde Caroline Wozniacki, der dog mente, at kampen havde været tæt.

- Det er få bolde, der afgør kampen. Første sæt er jeg kun to bolde fra at vinde, og i det andet griber jeg desværre ikke chancerne, da jeg kan komme på 3-3, sagde Caroline Wozniacki og tilføjede:

- Lige nu er der ikke andet at gøre end at se fremad og træne hårdt.

Caroline Wozniacki tager nu tilbage til sit hjem i Monaco. Her vil hun inden afrejsen til England om et par uger træne på hardcourt. 

Dagens Gossip